Om Robotklip

Salget af robotplæneklippere er nærmest eksploderet de seneste år, og der kommer også nye modeller og fabrikater til hvert år, dog med noget varierende kvalitet. En ting er dog fælles for dem alle, at man skal følge installationsvejledningen til punkt og prikke hvis man vil have fuldt udbytte af sin investering, og det giver tit mange timers ”godnat” læsning at komme gennem en brugsanvisning.

Alt efter havens størrelse kan det tage en weekends arbejde med at lægge kabel, og ofte efterfølgende problemer under opstart så derfor vælger over 95 % af vores kunder at få maskinen installeret af os.

Hvorfor så ikke købe en komplet pakkeløsning hos Aalborg Robotklip og slippe for alle bekymringer? Vores produktspecialist har mange års erfaring med salg, service og installation af robotplæneklippere. Vi sælger kun maskiner vi kan stå inde for fra bl.a. Honda og Cramer, og hvis noget er sikkert i denne branche, så er det at pris og kvalitet meget ofte følges ad.

En anden væsentlig ting er service, selvom du har købt en plænerobot i en god kvalitet er den dog ikke bedre end den service den får.  Byggemarkeder tilbyder ikke/sjældent den service. Maskinhandlerne tilbyder nok service hvis man indleverer maskinen i butikken, men ladestationen bliver ofte glemt og den er en meget vigtig del af maskinen.

Hos Aalborg robotklip har service den største prioritet og vi tilbyder afhentning af maskinen til vinterservice inkl. eftersyn af ladestationen.  Vi kommer efterfølgende og leverer maskinen igen og det, til samme pris som de fleste maskinhandlere tager for et almindeligt serviceeftersyn når maskinen indleveres i forretningen.

Hos Aalborg Robotklip er det ikke kun en bibeskæftigelse at sælge/servicere robotklippere. Det er vores hovedaktivitet, derfor kan og VIL vi også tilbyde den bedste service på området. Vores værksted og lager ligger lige syd for Aalborg men da vi tit laver salget og efterfølgende installation ude hos kunden vil det ikke altid være muligt at finde os hjemme.

Ring til vores robotspecialist, Brian Schmidt på tlf. 60 55 50 50 og aftal nærmere eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Vi tilbyder vores kunder: Kvalitetsmaskiner fra Honda og Cramer. Salgs og servicevogn der kun kører på robotter. Gratis rådgivning og besøg i egen have. Komplet installation af kabel med specialmaskiner. Opsætning og indstilling til haven. Vejledning og instruktion af robotten. Gratis tlf./mail support, også efter installation. Løbende serviceinformation. Gratis afhentning/lev. til vinterservice. (Nordjylland) Mulighed for vinteropbevaring ved service. Garanti på robot + installation.

Er du stadig ikke overbevist om at du skal have en robotklipper så læs 10 gode grunde for at vælge robotklipper.

Robotspecialist: Brian Schmidt

 

Vi tilbyder vores kunder:

 • Kvalitetsmaskiner fra Honda og Cramer.
 • Salgs og servicevogn der kun kører på robotter.
 • Gratis rådgivning og besøg i egen have.
 • Komplet installation af kabel med specialmaskiner.
 • Opsætning og indstilling til haven.
 • Vejledning og instruktion af robotten.
 • Gratis tlf./mail support, også efter installation.
 • Løbende serviceinformation.
 • Gratis afhentning/lev. til vinterservice. (Nordjylland)
 • Mulighed for vinteropbevaring ved service.
 • Garanti på robot + installation.

  Kontakt os!

  Kontakt os gerne hvis du ønsker et tilbud eller bare har spørgsmål til vores produkter.

  Husk at udfylde adressefelt så vi kan danne os et indtryk af din have, via. Krak, inden vi kontakter dig.
  Udfyld formularen her og vi kontakter dig.