Persondatapolitik

Aalborg Robotklip’s persondatapolitik for indsamling af oplysninger til brug for opfyldelse af aftaler med vores kunder

Hos Aalborg Robotklip behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondata- og privatlivsbeskyttelsespolitik.

I det følgende informerer vi dig om dine rettigheder som registreret kunde hos os, samt om hvordan vi behandler og beskytter dine personoplysninger.

 

1. Personoplysninger

1.1 Vi behandler kun personoplysninger om dig, som du giver os for at kunne opfylde vores aftale med dig, eller personoplysninger som vi modtager fra andre jf. 1.2. De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte:

Kontaktoplysninger; for- og efternavn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

1.2 Vi kan også modtage oplysninger om dig og din husstand fra andre, som du har bedt om at hjælpe dig f.eks. i forbindelse med en robotinstallation eller lign. Det kan være andre håndværkere, anlægsgartnere eller evt. forsikringsselskab.

2.  Anvendelse af dine personoplysninger

2.1 Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er at opfylde vores aftale med dig om levering af bl.a. En robotplæneklipper, installation, service eller anden køb.

2.2 Vi behandler kun personoplysninger om dig og din husstand, der er relevante og tilstrækkelige til opfyldelse af Formålet.

3. Opbevaring af dine personoplysninger

3.1 Dine personoplysninger opbevares hos os på mail, excel-ark og hos vores databehandler, e-conomic (regnskabsprogram).

3.2 Oplysningerne lagres på servere inden for EU, og dine personlige oplysninger vil derfor altid være omfattet af beskyttelsen i persondataforordningen.            

3.3 Vi er, over for dig, ansvarlige for opbevaringen af dine personlige oplysninger hos Databehandleren.

3.4 Vi påser løbende, at vi og Databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerheds-foranstaltninger mod, at dine personlige oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, går tabt eller forringes. Endvidere sikrer vi, at de ikke kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med de til enhver tid gældende regler om behandling af personoplysninger.

4. Deling

4.1 Vi kan dele dine personlige oplysninger med andre leverandører og samarbejdspartnere, f.eks. andre håndværkere, anlægsgartnere, et forsikringsselskab, rådgivere etc., når det er nødvendigt for at vi kan opfylde vores aftale med dig.  

4.2 Herudover kan vi dele dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personlige oplysninger med offentlige- og retslige myndigheder, herunder hvis vi skal indberette oplysninger til det offentlige.  

5. Sletning af dine personlige oplysninger

5.1 Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt til opfyldelse af Formålet eller til opfyldelse af lovkrav.

5.2 Vi sletter dine oplysninger, når vi ikke længere har behov for dem og senest når den forventede levetid på en robot er opnået (max 15 år) eller senest 6 år efter du senest har handlet med os (købt service, reservedele eller lign.).

6. Dine rettigheder

6.1 Du er til enhver tid berettiget til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt os på vores e-mail eller telefonnummer.

6.2 Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.  

6.3 Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

7. Dataansvarlig

7.1 Dine personoplysninger indsamles og behandles af:

Aalborg Robotklip v/ Brian Schmidt
CVR: 36582952
Volstrupvej 44
9230 Svenstrup

Tlf.: 60 55 50 50

Mail: aalborg@robotklip.dk